Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn zeer waardevol voor de bewoners. Een middagje wandelen, samen koken, helpen bij het schoonmaken van het appartement of het spelen van een spelletje behoort tot de mogelijkheden. Ons Buitenhuis kan niet zonder de hulp van betrokken vrijwilligers. Het merendeel van deze vrijwilligers zijn familie, vriend of kennis van de bewoners, maar ook buurtbewoners zetten zich in!

Ons Buitenhuis vindt het belangrijk om samen met de vrijwilliger en bewoner te kijken naar passend vrijwilligerswerk.

Iedere vrijwilliger kan rekenen op een overeenkomst, een reis- en/of onkostenvergoeding, een ongevallenverzekering en, indien gewenst, een getuigschrift of certificaat. De minimumleeftijd voor vrijwilligerswerk bij Stichting Ons Buitenhuis is 18 jaar.

Join the team!

We kunnen altijd extra hulp gebruiken. Ben jij een goede aanvulling op het team? U bent van harte welkom.

Meld u nu aan als vrijwilliger!

Korte Kruisweg 48 A8  | 2676 BS Maasdijk | (0174) 404 353

info@stichtingonsbuitenhuis.nl l NL06 RABO 0347 3903 15